Vauvakino

Yhteistyössä Jalasjärven Kinon kanssa järjestämme kerran kuukaudessa lauantaisin vauvakinon.

Vauvakinossa elokuva esitetään aina puolivalossa ja normaalia pienemmällä äänenvoimakkuudella. Salista löytyy mikroaaltouuni vauvanruokien lämmittämistä varten sekä hoitopöytä jossa vaipan vaihto sujuu mukavasti. Vauvan ja pienten lasten kanssa voi vapaasti liikkua salissa elokuvan aikana ja salista voi halutessaan myös välillä poistua. Saliin voit ottaa mukaan vaikka turvaistuimen jossa lapsi voi nukkua leffan aikana.

Vauvakinot jatkuvat myös vuonna 2020. Muutokset mahdollisia. Näytettävät elokuvat julkaisemme lähempänä ajankohtaa. Kannattaa seurata myös Kinon kotisivua tai Facebook-sivuja. Muutokset päivissä mahdollisia.

Vauvakinon näytösten hinnat ovat MLL jäsenille 4€/hlö max4hlö/kortti. Muilta hinta on 8€/hlö. Alle 4-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi.

Mukavaa leffapäivää!

MLL-Kino tulee taas. Katso lisätietoa tästä